Minecraft

Millora el teu francès o alemany tot divertint-te!

Què són els cursos amb Minecraft?

Cursos de francès o alemany dirigits per un professor que crea aventures d’autosuperació en el mon del Minecraft tot fomentant la practica del idioma. Els grups son de 5 jugadors. El curs es fa on-line mitjançant videoconferència.

A qui van dirigits aquests cursos?

A nens/es i joves de 7 a 14 anys, que ja tinguin uns coneixements bàsics de francès o alemany, i que volen passar-ho molt bé tot practicant la llengua. No cal coneixements previs del joc.

Què es necessita per fer aquest curs?

Un ordinador amb capacitat de córrer el joc “Minecraft: Java Edition”. Podeu consultar les especificacions mínimes i les recomanades a (https://www.minecraft.net/es-es/store/minecraft-java-edition). La llicència del joc per fer les classes us la proporcionarem des de l´Institut Francès de Vic.

Com es fa la classe?

  • El professor crea una aventura dins un món de Minecraft, i dirigeix als alumnes perquè o bé individualment o bé en grup vagin superant les proves entre les quals es farà repàs de gramàtica, vocabulari, estructures gramaticals, etc. Moltes proves inclouran la col·laboració de tots els alumnes per superar-la. La seva pròpia capacitat d’expressió, serà vital per tal de resoldre els enigmes.

  • Tota la classe es farà en francès o alemany (fins on sigui possible donat el nivell dels participants), implicant una immersió total en el joc en la llengua estrangera.

  • Cada sessió es completarà amb exercicis que hauran de ser realitzats per l´alumne de manera individual, un cop acabada la classe.

  • El curs utilitza el recurs de la “gamificació” en l’aprenentatge de les llengües, és a dir, l’ús dels elements i de la mecànica del joc per facilitar l’aprenentatge de manera lúdica.

Top