English family walk

Classes d’anglès per a nens/es de 6 a 10 anys.

En aquesta sortida tota la família pot acompanyar als nens/es i compartir l’experiència amb ell/es.

Durant la classe en anglès que es fa tot passejant pel bosc dels voltants de Vic, els nens/es descobreixen l’encant dels boscos i de la natura, i fan activitats amb elements naturals que ens trobem, tot treballant el vocabulari relacionat (elements, animals, plantes, el temps, paisatges, etc).

Al final de la classe, els nens fan una activitat per repassar tot el que han vist i parlat durant la passejada, que serà sempre dirigida pel nostre Professor Simon Tam, professor, esportista d’alta muntanya i apassionat de la natura.

Les places de l’activitat en anglès són limitades. En Simon parlarà en anglès en tot moment i dirigirà l’activitat al llarg de les dues hores. És una bona oportunitat per gaudir de l’anglès envoltats de natura.

Els familiars que vulguin venir a la sortida són benvinguts, tant pares, com avis o germans, per tal de fer d’aquesta sortida una experiència familiar. Les classes aniran sempre dirigides als nens inscrits i les activitats preparades per a ells poden ser compartides amb els acompanyants.

L’Institut Francès i Alemany de Vic aportarà el material necessari pels nens que facin la classe (papers i material d’escriptura).

Material necessari per fer la sortida que han de portar els participants:

– Aigua (i esmorzar opcional)

– Calçat adequat (bambes)

– Roba adequada (depenent del temps)

Preu de la classe:

– Nen/a participant a la classe de 6 a 10 anys: 8 €.

– Acompanyants: gratuït

Inscripcions fins a 2 dies abans (o fins omplir places disponibles): Enviar e-mail a ifrvic@institutfrancesdevic.com

Dates de les sortides programades FAMILY WALKS: DISSABTES DEL CURS 2023-24 (Consultar agenda)

Top