Eines per la classe online

Per tal de poder realitzar les classes online utilitzarem les aplicacions de google perquè molts de vosaltres segurament ja hi estareu familiaritzats. El que necessitareu és el següent:

– Un ordinador amb webcam connectat a internet (si pot ser per cable millor).
– El navegador Google Chrome instal·lat.
– Un compte de Gmail (si ho creieu oportú en podeu crear una de nova només per fer servir a les classes online). Podeu crear-vos-en una anant a: https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=ca

Treballarem amb les aplicacions: Calendar (per planificar les videoconferències) i Google Classroom com a repositori pels documents i exercicis.

Pels que no conegueu aquestes eines, no patiu. Són senzilles d’utilitzar i us passarem a tots instruccions perquè us pugueu connectar a la primera classe. Llavors el professor ja us anirà explicant com funciona la resta.

Com a primer pas us demanarem que:
– Ens envieu un e-mail a ifrvic@institutfrancesdevic.com amb Asunte: [online] <el vostre nom> i al cos del missatge l’adreça de Gmail que vulgueu fer servir.

Amb aquesta adreça els professors podran crear les aules virtuals a Google Classroom i afegir-vos com a contactes a per fer les sessions de videoconferència.

Penseu que el professor ha de tenir temps de crear les aules virtuals i afegir-vos com a contactes abans de poder començar. Com més aviat ens envieu la informació, més de pressa podrem confirmar-vos el codi del grup.

Consells per tal de millorar la qualitat de la classe:

– Si treballeu amb wifi i teniu la possibilitat d’endollar l´ordinador per cable, sempre és recomanable, ja que d´aquesta manera millora a vegades considerablement la qualitat de la imatge i so.

– La utilització de cascs (encara que siguin simples, de botó, també ajuda a evitar els sorolls de fons i que el so ressoni)

– Estar en un lloc sense sorolls de fons.

Quedem a l´espera de rebre la confirmació de l’adreça de gmail que voleu utilitzar per fer el curs.

Top